Klaar voor de toekomst!

Dagelijkse voorzieningen

De dagelijkse boodschappen doet u lopend. Binnen 10 minuten wandelen bereikt u Winkelcentrum Meerzicht. Dit kleinschalige winkelcentrum biedt alle nodige voorzieningen. Onder andere een supermarkt, apotheek, bakker, slager en drogist zijn hier te vinden. Voor een snelle boodschap, een bos bloemen of een kappersbezoek is winkelcentrum Meerzicht zo te bereiken.

Ook de sportschool, huisarts, tandarts en fysiotherapeut bevinden zich in de directe omgeving van Ikaros. Voor de dagelijkse voorzieningen hoeft u dus niet ver te reizen.

Winkelen en vrije tijd

Het Stadshart van Zoetermeer is veelzijdig en levendig. Met een breed aanbod aan winkels, eet- en drinkgelegenheden biedt het centrum van de stad voor ieder wat wils. Voor reuring en winkelplezier bent u hier aan het juiste adres. Naast het grote aanbod winkels vindt u in het centrum ook vele restaurants, meerdere bioscopen en het Stadstheater.

Een heerlijke lunch of borrel op het terras. Ook dat kan in het Stadshart. Op de fiets bent u in 10 minuten bij uw favoriete terras.

Sport en recreatie

Wandelen, fietsen of varen. Aan de noordoostkant van Zoetermeer ligt het Groene Hart. Prachtige polderlandschappen en wijdse plassen om heerlijk te genieten in de buitenlucht.

Vlakbij huis, op loopafstand, zijn het Buytenpark, Westerpark en
Nieuwe Driemanspolder gelegen. Buytenpark bestaat uit eenheuvelachtig gebied, wat erg geschikt is voor mountainbiken. De bekende indoor skipiste SnowWorld Zoetermeer is hier ook te vinden. Het Westerpark is eveneens lopend te bereiken. Een park met verschillende deelgebieden, een bosgebied, bloemenweide, plassengebied, natuurtuin en sportvelden. Het Westerpark biedt vele recreatie- en sportmogelijkheden. De 18-holes golfbaan Burggolf bevindt zich aan de zuidkant van dit park.

Bereikbaarheid

Met een ligging tussen de grote steden Den Haag en Rotterdam is Zoetermeer een perfecte uitvalsbasis. Binnen 30 minuten rijden (auto) bent u in een van deze wereldsteden. Via de A12 of de N-wegen zijn naastgelegen dorpen en steden gemakkelijk te bereiken.

Reist u liever met het openbaar vervoer? Ook dat is mogelijk in Zoetermeer. Met drie NS-stations en vele bus- en tramlijnen reist u snel en zonder zorgen door de stad en verder.

Aanmelden nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van IKAROS