VERKOOP GESTART!

Op maandag 1 november a.s. start de verkoop van het nieuwbouwproject Ikaros in Zoetermeer. De verkoop van de 46 appartementen vindt vanaf 12.00 uur online plaats. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf dan, met behulp van de online woningzoeker, tot en met 15 december 2021 inschrijven op hun favoriete woning(en).

Aan de rand van de wijk Meerzicht worden 46 kwalitatief hoogwaardige, duurzame en luxueuze koopappartementen gerealiseerd, die in een compacte bebouwing van 10 lagen op een prominente locatie aan het Zalkerbos worden gesitueerd. De gasloze appartementen, variërend van 65 m² tot 172 m², kennen een hoogwaardige afwerking, zonnige ligging en lage maandelijkse energiekosten door onder andere HR++ glas en het gebruik van duurzame energie-opwekking. De moderne en lichte woningen zijn gelijkvloers en hebben royale balkons en terrassen, variërend van 11 m² tot 99 m². Bezoekers en bewoners kunnen gebruik maken van de twee liften die zich in Ikaros bevinden.

Ikaros heeft een eigen privé parkeerterrein, dat plaats biedt aan 55 auto’s. Fietsen kunnen veilig en makkelijk worden gestald in de fietsenstalling op de begane grond, waar bewoners ook per appartement de beschikking hebben over een eigen berging van ca. 6 m². In het appartementengebouw zal ook een gezamenlijke ruimte worden gecreëerd met pantry en toilet, die door alle aanwezige voorzieningen zal aanvoelen als een grote huiskamer. Zo wordt er door projectontwikkelaar Chronos gestreefd naar een optimaal wooncomfort voor alle bewoners van Ikaros.

Planning

De verkoop van Ikaros wordt verzorgd door Holland Huis Makelaars uit Zoetermeer. Na de start verkoop op 1 november, staat de start bouw gepland voor het tweede kwartaal van 2022. De oplevering van Ikaros is naar verwachting eind 2023.

Aanmelden nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van IKAROS