VERKOOP GESTART!

Luxe wonen

Wonen in Ikaros is groots. Het moderne gebouw is voorzien van een hoogwaardige afwerking en kenmerkt zich door in alle jaargetijde behaaglijk wonen met lage maandelijkse energiekosten.

De 46 luxueuze appartementen hebben veel lichtinval, zijn ruim van opzet, gelijkvloers en variëren van 65 m² tot 172 m². Dit maakt Ikaros uitermate geschikt voor iedereen, mede door de royale balkons en terrassen, variërend van 11 m² tot 99 m².

Dit fraaie woongebouw beschikt over een privé parkeerterrein met plek voor 55 auto’s en 46 fietsen. Daarnaast is ieder appartement voorzien van een eigen berging op de begane grond vanaf circa 6 m².

Kortom Ikaros heeft het allemaal!

Duurzaam

Wonen in Ikaros betekent niet alleen luxe wonen, maar u draagt ook een steentje bij aan een duurzaam klimaat.

De appartementen worden gasloos uitgevoerd en de kozijnen voorzien van HR++ glas. In de spouw van de buitengevels wordt een spouwisolatie aangebracht met een warmteweerstand van minimaal 4,5 m² K/W. De energie-prestatie-coëfficiënt (EPC) zal kleiner dan 0,4 zijn.

De woningen worden verwarmd door een combi-warmtepomp, door middel van Lage Temperatuur (LT) vloerverwarming als hoofdverwarming en in de zomerperiode koeling. Dit betekent een behaaglijk binnenklimaat waarbij de warmte en – in de zomer – de koeling vanuit de vloer komt. Geen radiatoren, geen onnodige luchtverplaatsing.

Kortom: of het buiten vriest dan het kraakt of meer dan 30 graden Celsius is: binnen is het altijd behaaglijk!

Op het platte dak en boven een aantal parkeerplaatsen worden zonnepanelen geplaatst in het kader van duurzame energie-opwekking. De opgewekte energie wordt benut voor de algemene voorzieningen (warmtepomp, liften en verlichting gemeenschappelijke ruimten).

Woningborg

Ikaros wordt gebouwd door Bouwbedrijf De Lange Van der Plas uit Katwijk. Deze aannemer is aangesloten bij de Woningborg Garantie- en waarborgregeling Nieuwbouw 2021. Alleen ondernemingen die voldoen aan door dit instituut gestelde normen van kredietwaardigheid, organisatie en technische vakbekwaamheid kunnen tot Woningborg toetreden.

Woningborg biedt kopers van een nieuwe woning belangrijke waarborgen:

  • Insolventiewaarborg – voor het geval de aannemers onverhoopt tijdens de bouw failliet zou gaan
  • Woningborg-garantie met herstelwaarborg – een bouwkundige kwaliteitsgarantie.

Aanmelden nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van IKAROS