NOG 50% VAN DE WONINGEN BESCHIKBAAR!

Luxe wonen

Hoogwaardige afwerking, zonnige ligging, lage maandelijkse energiekosten en moderne architectuur met veel lichtinval. Ikaros heeft het allemaal. Op de begane grond van Ikaros komt een huiskamer met pantry en toilet ten behoeve van gemeenschappelijk gebruik. Bordspelletjes spelen met de buren, een boekje lezen in de gezelligheid of simpelweg kletsen. De 46 luxueuze appartementen zijn ruim van opzet, gelijkvloers en variëren van 65 m² tot 172 m². Dit maakt Ikaros uitermate geschikt voor iedereen. Wonen in Ikaros is groots, mede door de royale balkons en terrassen, variërend van 11 m² tot 99 m². Het moderne gebouw is voorzien van een privé parkeerterrein met plek voor 55 auto’s en 46 fietsen. Daarnaast is ieder appartement voorzien van een berging op de begane grond vanaf circa 6 m².

De woningen worden door een aannemer gebouwd die is aangesloten bij het Woningborg Garantieregeling. Alleen ondernemingen die voldoen aan door dit instituut gestelde normen van kredietwaardigheid, organisatie en technische vakbekwaamheid kunnen tot Woningborg toetreden. Woningborg behartigt primair de belangen van de kopers van een nieuwe woning.

Duurzaam

Wonen in Ikaros betekent niet alleen luxe wonen, maar u draagt ook een steentje bij aan een duurzaam klimaat. De appartementen worden gasloos uitgevoerd en de kozijnen voorzien van HR++ glas. De energie-prestatie-norm (EPN) zal kleiner dan 0,4 zijn. De woningen worden verwarmd door een combi-warmtepomp, door middel van Lage Temperatuur (LT) vloerverwarming als hoofdverwarming en in de zomerperiode koeling. Op het platte dak worden zonnepanelen geplaatst in het kader van duurzame energie-opwekking. In de spouw van de buitengevels wordt een spouwisolatie aangebracht met een warmteweerstand van minimaal 4,5 m² K/W.

Aanmelden nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van IKAROS